Advertisement

Φωτια Στα Βιλια - Fivy7lkoeyxozm : Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί.

Φωτια Στα Βιλια - Fivy7lkoeyxozm : Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί.. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής.

Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Bpaonmawvqfstm
Bpaonmawvqfstm from debater.gr
Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Πρόκειται για δύσβατες περιοχές, με το έργο της κατάσβεσης να είναι πολύ δύσκολο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.

Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι.

Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου.

X6p76q7vgykkhm
X6p76q7vgykkhm from radiosecret.gr
Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Οι κάτοικοι των οικισμών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς ψάθα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.

Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν.

Igjv9o7nrxllkm
Igjv9o7nrxllkm from nb.bbend.net
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή βίλια αττικής στο πόρτο γερμενό.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο.

Posting Komentar

0 Komentar